Κορωνοϊός – Αθλητισμός: Παίκτες της Βόλφσμπουργκ βοήθησαν εργαζόμενους σε τοπικό σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός – Αθλητισμός: Παίκτες της Βόλφσμπουργκ βοήθησαν εργαζόμενους σε τοπικό σούπερ μάρκετ

Οι ποδοσφαιριστές της Βόλφσμπουργκ αποφάσισαν να πουν με το δικό τους τρόπο «ευχαριστώ» στους συμπολίτες τους οι οποίοι παρά την πανδημία του κορωνοϊού βρίσκονται καθημερινά στη δουλειά τους

wolf
Το ποδόσφαιρο (και) στη Γερμανία έχει σταματήσει, η πλειοψηφία των παικτών της Bundesliga μένει σπίτι και γυμνάζεται ατομικά, ωστόσο στη μικρή πόλη του Βόλφσμπουργκ, έδρα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας, οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να υπενθυμίσουν ότι είναι στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

Έξι παίκτες της Βόλφσμπουργκ με μπροστάρη τον αρχηγό Τζόσουα Γκιλαβογκί (Σχλάγκερ, Στέφεν, Άρνολντ, Περβάν, Γκέρχαρντ οι άλλοι πέντε) βρέθηκαν σήμερα το πρωί (από τις 07:00 που ξεκινούσε η βάρδια) σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης βοηθώντας τους εργαζόμενους στην τοποθέτηση προϊόντων και στην τακτοποίηση των ραφιών.


«Θέλαμε να δείξουμε ότι αποτελούμε μέρος της κοινωνίας. Είναι μια πολύ σημαντική χειρονομία απ’ όλη την ομάδα και θέλουμε να αποτελέσουμε το παράδειγμα για όλους», δήλωσε ο Γκιλαβογκί, ενώ ανάλογες κινήσεις γίνονται σιγά, σιγά απ’ όλες τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσημο: Στον «αέρα» η επανεκκίνηση της Premier League – Πρόταση για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια

Ντρογκμπά και Ετό «ξεσπούν» κατά Γάλλων γιατρών: Οι Αφρικανοί δεν είναι πειραματόζωα για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης