Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Έτρεχε με 187χλμ/ώρα και χαλασμένο λάστιχο τη στιγμή του δυστυχήματος

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Έτρεχε με 187χλμ/ώρα και χαλασμένο λάστιχο τη στιγμή του δυστυχήματος

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας το λάστιχο που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα «είχε επιδιορθωθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από τον εξάδελφο του Ρέγιες σε συνεργεία στην πόλη Μέριδα»

jose-antonio-regies-troxaio
Νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τον Ιούνιο του 2019 το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και έναν εξάδελφό του φέρνει στο φως η δημοσιοποίηση της έκθεσης της ισπανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER που αποκάλυψε την έκθεση η Mercedes S 550 του Ρέγιες έτρεχε με 187χλμ./ώρα την ώρα που έσκασε το πίσω αριστερά λάστιχο.

Οι συντάκτες του πορίσματος σημειώνουν ότι το λάστιχο που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα «είχε επιδιορθωθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από τον εξάδελφο του Ρέγιες σε συνεργεία στην πόλη Μέριδα».

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A-376 στην νότια Ισπανία σκοτώθηκαν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και ο 23χρονος εξάδελφός του Τζόναθαν Ρέγιες ενώ ένας δεύτερος εξάδελφος του ποδοσφαιριστή, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 60% του σώματός του προσπαθώντας να σώσει τα δύο θύματα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις βάσει αυτοψίας που έγινε στο σημείο του δυστυχήματος ανέφεραν ότι αφού έσκασε το λάστιχο η Mercedes βγήκε από το δρόμο, προσέκρουσε σε αντικείμενα, ανετράπη και έπιασε φωτιά μετά από 200 μέτρα.

Σημειώνεται ότι ο Ρέγιες είχε αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων μια Ferrari.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε, κρίσιμος ο Απρίλιος

Απόλυτο χάος και παγκόσμιο ρεκόρ στις ΗΠΑ με 1.169 νεκρούς σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός: Σχεδόν 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε κατ' οίκον περιορισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης