Λίβερπουλ: Η άγνωστη ιστορία για το πώς η Τσέλσι έχασε «μέσα από τα χέρια» της τον Άλισον Μπέκερ

Λίβερπουλ: Η άγνωστη ιστορία για το πώς η Τσέλσι έχασε «μέσα από τα χέρια» της τον Άλισον Μπέκερ

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα η Τσέλσι είχε δώσει τα χέρια με τον νυν τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν την τελευταία στιγμή

ΑΛΙΣΟΝ_ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2018, υπογράφοντας ένα χρυσό πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

Υπενθυμίζουμε, πως η Ρόμα είχε βάλει στα ταμεία της από αυτή την μεταγραφή 72.5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους από την παραχώρησή του στο αγγλικό κλαμπ. Έκτοτε οι μετοχές του Μπέκερ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέβηκαν κατακόρυφα!

Σήμερα ο 27χρονος γκολκίπερ αποτελεί ένα από τους πυλώνες του συνόλου του Γιούργκεν Κλοπ, με τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό μάλιστα να έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες του κλαμπ να επισπεύσουν τις διαδικασίες της ανανέωσης του συμβολαίού του.

Η ιστορία ωστόσο της μετακίνησης του στην Premier League, περιελάμβανε και ορισμένα παρατράγουδα.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία, το καλοκαίρι του 2018 η Τσέλσι είχε δώσει τα χέρια με τον Άλισον και ο γκολκίπερ περίμενε απλά την τελική έγκριση από τους Μπλε, προκειμένου να ταξιδέψει για την Αγγλία.

Οι μέρες βέβαια κυλούσαν και στις τάξεις του Λονδρέζικου κλαμπ είχαν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Βέλγου συναδέλφου του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει και οι μπλε πάλευαν για να του αλλάξουν την απόφαση, κάτι που εν τέλει δεν κατόρθωσαν.

Την ίδια ώρα όμως ο Άλισον ένιωσε πως δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Τσέλσι και έτσι μέσα ε λίγα 24ωρα συμφώνησε με την Λίβερπουλ αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Λονδρέζους…

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η «Ίμπιζα των Άλπεων», Ισγκλ, εστία της πανδημίας στην Ευρώπη

Κορωνοϊός: Ασθενής στο Θριάσιο ανάρρωσε αφού προσβλήθηκε και από γρίπη και από πνευμονία


Κορωνοϊός: Κινέζος νοσούσε επί... 49 ημέρες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης