Συγκινητικός Γκαμπιαντίνι για κορωνοϊό: Μπέργκαμο, είσαι τόσο δυνατό για να νικηθείς

Συγκινητικός Γκαμπιαντίνι για κορωνοϊό: Μπέργκαμο, είσαι τόσο δυνατό για να νικηθείς

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για τα όσα περνάνε οι άνθρωποι στο Μπέργκαμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

ΓΚΑΜΠΙΑΝΤΙΝΙ
Γέννημα θρέμμα... Μπεργκαμάσκι, δεν θα ήταν λογικό να μην πονάει την γεννέτηρά του, βλέποντας όσα διαδραματίζονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για τα όσα περνάει ο κόσμος στο Μπέργκαμο, θέλοντας παράλληλα να τους δώσει δύναμη.

«Αγαπημένο Μπέργκαμο, αφιερώνω αυτές τις γραμμές σε εσένα καθώς περνάς κάποιες απαίσιες στιγμές. Σε όλα αυτά τα σπαρακτικά νέα δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά αφιερώνω τις σκέψεις μου σε εσάς ενώ βλέπουμε τις πιο δύσκολες σκηνές που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είναι μαχαιριά στην καρδιά, πονάει...

Εσύ, Μπέργκαμο, είσαι τόσο δυνατό για να νικηθείς. Για να λυγίσεις, σου έφεραν τον χειρότερο εχθρό, που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά, είναι υπερφυσικός, ύπουλος και αόρατος. Για να σε λυγίσουν, αλλά όχι να σε νικήσουν. Σας στέλνω το κουράγιο μου και σας λέω πως πρέπει να σηκωθείτε. Πιο δυνατοί από πριν. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συμβεί αυτό. Επειδή είστε άνθρωποι της εργατιάς, που παλεύεται στην σκιά, που αντιμετωπίζεται δυσκολίες αλλά δεν παραπονιέστε. Με την βαθιά πεποίθηση πως όλα αυτά θα αποπληρωθούν. Μπέργκαμο, συνέχισε να παλεύεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η Νέα Υόρκη στα «χνάρια» της Ουχάν - 965 νεκροί, σχεδόν 60.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Κορωνοϊός: Τι είναι η μεφλοκίνη που εξετάζεται για χρήση κατά του Covid-19


Κορωνοϊός στην Ιταλία: Ο Υπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε λουκέτο και τον Μάιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης