Κορωνοϊός στην Ισπανία: Διέψευσε ο γιος του Λορένθο Σανθ ότι χάθηκε η σορός του πατέρα του

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Διέψευσε ο γιος του Λορένθο Σανθ ότι χάθηκε η σορός του πατέρα του

Μέσα στην τραγωδία που βιώνει η Ισπανία από την επέλαση του κορωνοϊού, σήμερα το βράδυ προέκυψε και μια περίεργη είδηση για ‘εξαφάνιση’ της σορού του πρώην προέδρου της Ρεάλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21/3, ωστόσο ο γιος του Φερνάντο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

ΛΟΡΕΝΘΟ
Στην Ισπανία επικρατεί πανικός καθώς καθημερινά τα κρούσματα και θύματα του κορωνοϊού αυξάνονται και η κατάσταση βοηθά τη διασπορά ειδήσεων χωρίς να ενδιαφέρεται αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί η όχι. .

Έτσι νωρίς το βράδυ υπήρξαν δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον Φερνάντο Σανθ, γιο του Λορένθο Σανθ, πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊο να δηλώνει ότι η σορός του πατέρα του έχει χαθεί, κάνοντας έκκληση στις ισπανικές αρχές να βρεθεί άμεσα για να γίνει η καύση του. .

«Σε απάντηση των λανθασμένων πληροφοριών περί καταγγελίας από εμένα για μια φερόμενη εξαφάνιση της σορού του πατέρα μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το μόνο που είπα είναι ότι δεν γνωρίζαμε αν είχε αποτεφρωθεί ή όχι. Κι αυτό γιατί το αποτεφρωτηρίο είχε γεμίσει και θα μας ενημέρωναν για την καύση. Όχι όμως ότι δεν ξέραμε πού ήταν», έγραψε στο twitter ο γιος του αδικοχαμένου παράγοντα των μερένγκες κι όταν αντιλήφθηκε ότι το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις επανήλθε με νέο ποστάρισμα: 

«Το να ισχυρίζονται κάποιοι τόσο ανόητα πράγματα είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά όταν εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πει κάτι εντελώς διαφορετικό. ‘Δεν έχει αποτεφρωθεί ακόμη και δεν ξέρουμε πότε αυτό θα συμβεί γιατί το αποτεφρωτήριο είναι γεμάτο’. Το να μιλούν κάποιοι για χαμένη σορό είναι ντροπή!». 



Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ισπανία: Και δεύτερος πρώην πρόεδρος της Ρεάλ εισήχθη στο νοσοκομείο!

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Οι έλεγχοι για την καραντίνα αποκάλυψαν όργιο με έξι στη Μαδρίτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης