Κορωνοϊός - Τουρκία: Σλούκας και άλλα τρία μέλη της Φενέρμπαχτσε θετικοί στον ιό

Κορωνοϊός - Τουρκία: Σλούκας και άλλα τρία μέλη της Φενέρμπαχτσε θετικοί στον ιό

Ο Κώστας Σλούκας είναι ανάμεσα στους μπασκετμπολίστες της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία

σλουκας
Ο Κώστας Σλούκας είναι μεταξύ των τεσσάρων πρώτων μελών της Φενέρμπαχτσε, που διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, αποτελώντας τα «θύματα» της καθυστερημένης διακοπής της εγχώριας λίγκας.

Ο θανατηφόρος ιός σαρώνει όλο τον πλανήτη και οι περισσότερες χώρες παίρνουν αυστηρά μέτρα, ώστε να εμποδίσουν την εξάπλωσή του. Ωστόσο, η Τουρκία καθυστέρησε να λάβει τα προληπτικά μέτρα, όπως έκαναν οι ευρωπαϊκές χώρες.

 Αξίζει να σημειωθεί, πως η τουρκική ομάδα ενημέρωσε πως άπαντες θα έκαναν τεστ για Covid-19, καθώς κάποια μέλη της παρουσίασαν τα ανάλογα συμπτώματα. Οι υπόλοιποι είναι οι Γιαν Βέσελι, Άχμετ Ντουβερίογλου και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τσενκ Ρέντα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται ανακοίνωση από την ομάδα.

Τώρα μένει να φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, με την 14ήμερη καραντίνα πάντως να θεωρείται βέβαιη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις στα μέσα της εβδομάδες και έπειτα από εισήγηση των αθλητικών ομοσπονδιών η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Αλβανία: Επιβολή στρατιωτικού νόμου για 40 ώρες


Κορωνοϊός: «Σαρώνει» όλο τον πλανήτη - 11.570 νεκροί, πάνω από 278.000 κρούσματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης