Κορωνοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο έσπασε την καραντίνα και βγήκε για ψώνια

Κορωνοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο έσπασε την καραντίνα και βγήκε για ψώνια

Διχάζει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία πρώτα πόσταρε μήνυμα ελπίδας για τον κορονοϊό στο instagram και μετά εμφανίστηκε να σπάει την καραντίνα, κυκλοφορώντας για ψώνια στα μαγαζιά της Φουντσάλ

ΤΖΟΡΤΖΙΝΑ
Από τη μία σε καραντίνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να προστατευτούν από τον ιό Covid-19, από την άλλη για ψώνια στους δρόμους της Μαδέιρα. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την στάση της, καθώς πριν από λίγες ώρες έστειλε το δικό της μήνυμα από την καραντίνα μαζί με τον Πορτογάλο σταρ στη γενέτειρά του, Φουντσάλ και λίγο αργότερα εμφανίστηκε να κυκλοφορεί στα μαγαζιά για ψώνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Purple and black 💜🖤 | @georginagio ~ •

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙶𝙴𝙾𝚁𝙶𝙸𝙽𝙰 𝚁𝙾𝙳𝚁𝙸𝙶𝚄𝙴𝚉 𝙵𝙰𝙽🌹 (@itsmygeo) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

»» The flower that blooms in adversity is the most rare and beautiful of all 🌸 «. I love her similar style @georginagio ❤.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CRISMES (@cr7_amour) στις



«Η σημασία των μικρών πραγμάτων είναι να είσαι με την οικογένεια. Η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα, εμείς είμαστε καλά.Κουράγιο σε όλους εκείνους που παλεύουν με τον κορονοϊό, σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για θεραπεία. Είμαστε σε απόσταση αλλά πάντα ενωμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της στο Instagram, όμως, οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις, ειδικά από τη στιγμή που ο «CR7» είχε τεθεί αμέσως σε καραντίνα λόγω της επαφής του με τους Ρουγκάνι και Ματουιντί, συμπαίκτες του στη Γιουβέντους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης