Κορωνοϊός: Η κορυφαία Ρουμάνα τενίστρια Σιμόνα Χάλεπ στον αγώνα κατά του ιού

Κορωνοϊός: Η κορυφαία Ρουμάνα τενίστρια Σιμόνα Χάλεπ στον αγώνα κατά του ιού

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ, ενίσχυσε οικονομικά τη Ρουμανία, προκειμένου η πατρίδα της να απόκτησει κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού

simona_halep
Η κορυφαία τενίστρια της χώρας, Σιμόνα Χάλεπ, θα βοηθήσει το σύστημα υγείας της Ρουμανίας με δωρεές για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Δυστυχώς, διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε πριν λίγο καιρό. Από την άλλη, μας δίνεται μια τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε την στήριξη και την υπευθυνότητα για τις ζωές τις δικές μας και των συνανθρώπων μας. Την ώρα που εμείς είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό της χώρας καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να σώσουν ζωές, κάνοντας προσωπικές θυσίες. Από την πλευρά μας, πρέπει να ακολουθήσουμε αυστηρά τις οδηγίες που μας δίνουν οι υγειονομικές αργές και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην καταπολέμηση αυτού του προβλήματος που έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές μας ανέφερε η πρωταθλήτρια του Wimbledon και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης».

Aξίζει να αναφέρουμε πως η χώρα των Βαλκανίων, μετρά περίπου 200 κρούσματα χωρίς θανάτους, με την ρουμανική κυβέρνηση να βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να καταστείλλουν την διάδοση του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης