Σιμάνσκι: Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, στην περίπτωσή της η έννοια «οικογένεια» δεν είναι υπερβολή

Σιμάνσκι: Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, στην περίπτωσή της η έννοια «οικογένεια» δεν είναι υπερβολή

Την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι –αφού είναι ενθουσιασμένος με τις συνθήκες και το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα- δήλωσε στην πατρίδα του ο Νταμιάν Σιμάνσκι

simanski-aek1
Ενθουσιασμένος από τους πρώτους του μήνες στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Σε συνέντευξή του στο «Przeglad Sportowy», ο Πολωνός μίλησε με θερμά λόγια για τις συνθήκες και το οικογενειακό κλίμα που βρήκε στην «Ένωση».

Δεν έκρυψε λοιπόν ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει σ’ αυτή και μετά το καλοκαίρι (όταν λήγει ο δανεισμός του από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι).

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάνσκι

Για την καθημερινότητα μετά την καραντίνα: «Στην ΑΕΚ προσπαθούμε να βιώσουμε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Στις 12 το πρωί συνδεόμαστε με τον προπονητή και προπονούμαστε από το σπίτι. Δουλεύουμε στη δυναμική και τη σταθερότητα».

Για τους πρώτους του μήνες στην ΑΕΚ: «Είμαι στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο και ο δανεισμός μου τελειώνει τον Ιούνιο. Δουλεύω με τον Μάσιμο Καρέρα, τον πρώην βοηθό του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους. Έχει αναλάβει προπονητής στην ομάδα και με την Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Χρησιμοποιεί την εμπειρία που έχει όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως παίκτης».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στην 3η θέση. Στο κλαμπ δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους. Θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον. Πριν δυο χρόνια η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έπαιξε στο Champions League με Μπάγερν, Άγιαξ και Μπενφίκα».

Για το μέλλον του: «Στην Αθήνα μπορώ να μεγαλώσω, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω εντυπωσιασμένος με το κλαμπ, το ρόστερ και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΑΕΚ. Εάν πολλές φορές ο όρος “οικογένεια” για μία ομάδα είναι συχνά κακοποιημένη, στην περίπτωση της ΑΕΚ δεν είναι υπερβολή. Κι αυτό μεταφράζεται και στα αποτελέσματα. Θα ήθελα να μείνω εδώ, στην ΑΕΚ».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης