Κορωνοϊός, Champions League: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους-Λιόν

Κορωνοϊός, Champions League: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους-Λιόν

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/3) για τους «16» του Champions League, εξαιτίας της καραντίνας στην οποία έχει μπει η Βασίλισσα - Ταυτόχρονα, η UEFA ενημέρωσε πως δεν θα διεξαχθεί και το Γιουβέντους-Λιόν

cl
Την Τρίτη (17/3), όταν η UEFA θα αποφασίσει για την τύχη των μεγάλων διοργανώσεών της (Champions League, Europa League, Euro2020), επρόκειτο να διεξαχθεί η ρεβάνς μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League. Επρόκειτο, αλλά όχι πια.

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Βασίλισσα, επειδή ο Τρέι Τόμπκινς της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μπει σε καθεστώς καραντίνας, τόσο η μπασκετική, όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα.

«Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έγινε σε συνεννόηση με την UEFA» αναφέρει η ανακοίνωση της Σίτι, η οποία έστειλε τις ευχές της στους παίκτες και τα τεχνικά τιμ των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Ρεάλ.
Στο πρώτο παιχνίδι, ως γνωστόν, η Σίτι είχε νικήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την Ρεάλ με 2-1, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Κλείσιμο
Ακόμη, η UEFA αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθεί ούτε το Γιουβέντους – Λιόν. Κοινώς, ανέβαλε τις ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη (17 Μαρτίου). Οπότε, ούτε στο Τορίνο θα έχουμε παιχνίδι, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο να συμβεί, καθώς υπάρχει απαγόρευση πτήσεων από και προς την Ιταλία. Αλλωστε η Γιούβε είχε το πρώτο σημαντικό αθλητικό κρούσμα στη χώρα με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε την ομάδα του ότι δεν θα επέστρεφε και θα έμενε στην Πορτογαλία σε καραντίνα.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης