Καν: Μου πρότειναν διαφήμιση για εσώρουχα, αλλά είδα τον Κριστιάνο και είπα… άστο

Καν: Μου πρότειναν διαφήμιση για εσώρουχα, αλλά είδα τον Κριστιάνο και είπα… άστο

Ο θρυλικός Γερμανός τερματοφύλακας, Όλιβερ Καν, αναφέρθηκε για ακόμη  μια φορά στο αγαλμάτινο σώμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτοντας μάλιστα μια άγνωστη ιστορία του παρελθόντος

075_photoshot-cristian160212_npGR5
Ο Όλιβερ Καν υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους πιο  πετυχημένους τερματοφύλακες του ποδοσφαίρου, που μεσουράνησε στα γήπεδα τη δεκαετία του ’90.

Ποτέ ωστόσο δεν απασχόλησε την κοινή γνώμη αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση. Κάτι που φαίνεται πως  και ο ίδιος είχε αντιληφθεί, μετά την αποκάλυψη πως αρνήθηκε να συμμετάσχει σε καμπάνια εσωρούχων.

«Είχα πολλές προτάσεις για διαφημίσεις, όπως για εσώρουχα, για παράδειγμα. Όμως αυτό ταιριάζει περισσότερο σε κάποιον σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρά σε μένα. Και όταν είδα τους κοιλιακούς του, που ξέρουμε όλοι πώς είναι, είπα στον εαυτό μου ‘άστο καλύτερα’», τόνισε αστειευόμενος ο Γερμανός πρώην τερματοφύλακας και νυν μέλος της διοίκησης της Μπάγερν.

Ωστόσο και στο παρελθόν ο θρυλικός γκολκίπερ έχει αναφερθεί στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα το 2016, έπειτα από μια αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, όπου οι 'μερένγκες' πανηγύρισαν τη νίκη στο ισπανικό clasico.

Τότε ο CR7 είχε ποζάρει στα αποδυτήρια φορώντας μονάχα το εσώρουχο του. Σχολιάζοντας την επίμαχη φωτογράφηση στη γερμανική τηλεόραση, ο Καν είχε αναφερθεί στο γεγονός με τόνο μάλλον δεικτικό... "Τελευταία βλέπω περισσότερο τους κοιλιακούς του Κριστιάνο παρά το στήθος της γυναίκας μου", είχε υποστηρίξει ο Γερμανός πορτιέρο, θέλοντας προφανώς να καυτηριάσει το γεγονός πως ο Ρονάλντο δεν έχανε ευκαιρία να αποκαλύπτει το συγκεκριμένο μέρος του σώματος του...

kan_ronaldo




Κλείσιμο



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Charging...🔋💪🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης