Προπονητής Γουλβς: Τι νόημα έχει να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί δεν σταματάει το ποδόσφαιρο;

Προπονητής Γουλβς: Τι νόημα έχει να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί δεν σταματάει το ποδόσφαιρο;

Ο προπονητής της Γουλβς πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού και το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη

espirito
Θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού πήρε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για την ερχόμενη αναμέτρηση της Γουλβς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο:

«Eάν πρέπει να πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε. Αλλά δεν συμφωνώ, δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Δεν συμφωνώ με το να παίζουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών. Το νόημα του ποδοσφαίρου είναι να ψυχαγωγεί. Εάν ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, τότε τι νόημα έχει; Όλο αυτό είναι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Προσποιούμαστε πως ζούμε μια φυσιολογική ζωή, ενώ τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά, ανέφερε αρχικά».

«Γιατί δεν σταματάμε το ποδόσφαιρο; Τι νόημα έχει να παίζετε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών; Έτσι στέλνουμε το σωστό μήνυμα ότι όλα είναι εντάξει και μπορούμε να έχουμε επαφές με άλλους ανθρώπους, ενώ ο κόσμος όχι;», συνέχισε.

«Νομίζω πως ώρα είναι να σκεφτούμε αν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα παίξουμε κανονικά, θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών; Υπάρχει άλλη επιλογή; Μπορούμε να σταματήσουμε αφού δεν έχει παιχτεί ακόμη κανένα παιχνίδι στο Europa League. Είναι κάτι που εξελίσσεται. Θα συμβεί και στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο παιχνίδι κεκλεισμένων αλλά όλες οι χώρες έχουν χτυπηθεί από αυτή την κατάσταση. Ας σκεφτούμε τα πάντα γύρω από αυτό», ολοκλήρωσε.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης