Premier League: Οι αγώνες θα διεξάγονται με κόσμο στα γήπεδα

Premier League: Οι αγώνες θα διεξάγονται με κόσμο στα γήπεδα

Οι κυβερνητικές και αθλητικές Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισαν ότι προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος ώστε οι αθλητικές διοργανώσεις να αναβληθούν ή να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών κι έτσι τα γήπεδα της Premier League θα έχουν κόσμο

Premier_League_09_03_2020
Με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα θα εξακολουθούν να διεξάγονται οι αγώνες στην Premier League, όπως αποφάσισαν κυβερνητικές και αθλητικές Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίες συνεδρίασαν, με αφορμή την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Με την παρουσία και εκπροσώπων των δικτύων που καλύπτουν τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια (BT και Sky Sports), αποφασίστηκε ότι προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος ώστε να ματαιωθούν αγώνες ή να περιοριστεί η προσέλευση του κόσμου σε αυτούς.

Κάθε μέρα, βεβαίως, θα υπάρχουν επαφές με τις κυβερνητικές Αρχές και, ανάλογα με την εξέλιξη της εξάπλωσης του ιού και στην Μεγάλη Βρετανία, θα λαμβάνονται και τα κατάλληλα μέτρα.

Από το πρωί της Δευτέρας (09/03), ο Γραμματέας Αθλητισμού Όλιβερ Ντόουντεν είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει ιατρική συμβουλή για αναβολή αγώνων ή περιορισμό της προσέλευσης των θεατών, κάτι που επιβεβαίωσε μετά την συνάντηση και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ράγκμπι, Μπιλ Σουίνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης