Πιτίνο: Είδα δύο φορές την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, να εκτελέσουμε το πλάνο μας με τη Φενέρ

Πιτίνο: Είδα δύο φορές την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, να εκτελέσουμε το πλάνο μας με τη Φενέρ

Ο Ρικ Πιτίνο απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Περσίδη για την εμφάνισή του στο ματς με τον Ιωνικό, ενώ υπογράμμισε ότι είδε δύο φορές κάθε δευτερόλεπτο της ήττας από τη ΤΣΣΚ Α και έδωσε το σύνθημα για τη Φενέρ

ΠΙΤΙΝΟ_8
Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Αμερικανός προπονητής, σχολίασε: «Θέλαμε να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά την επίθεσή μας και στην κίνηση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Επίσης και ο Νίκος (σ.σ. Περσίδης) που δεν έχει την ευκαιρία να παίζει πολύ, ήταν εξαιρετικός.»

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ: «Το να χάνεις δεν είναι εύκολο. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Όμως αυτό είναι ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Είδα κάθε δευτερόλεπτο από την τελευταία μας ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και μάλιστα δύο φορές! Δεν κάναμε block out, το οποίο είναι βασική αρχή του μπάσκετ, δεν παίξαμε καλή transition άμυνα η οποία είναι βασική αρχή του μπάσκετ ωστόσο η θέληση και η προσπάθεια ήταν εκεί. Είδα κάθε δευτερόλεπτο. Και το ξέρω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα playoffs και να γινόμαστε καλύτεροι. Τόσο απλό

Για τη συνέχεια: «Είναι καλή η ομάδα μας. Απλά η εκτέλεση του πλάνου δεν είναι καλή αλλά ελπίζω αυτό να μας βγει το βράδυ της Παρασκευής».

Λίγο αργότερα σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Νίκο Περσίδη. Πήρε την ευκαιρία να παίξει και ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Κάποιος που δουλεύει πολύ σκληρά στην προπόνηση παίρνει την ευκαιρία να παίξει και η ομάδα απολαμβάνει να τον βλέπει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης