ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα αποφάσισε να κάνει θεραπεία για να είναι έτοιμος στα play off
Όλες τις πιθανότητες για να ν’ αντιμετωπίσει με εντατικές θεραπείες το πρόβλημα στους κοιλιακούς και να επιστρέψει γρήγορα στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει ο Νέλσον Ολιβέιρα
Στην απόφαση να κάνει εξαντλήσει κάθε περιθώριο για ν’ αποφύγει το νυστέρι στους κοιλιακούς έχει καταλήξει ο Νέλσον Ολιβέιρα.
Ο Πορτογάλος σκοπεύει να συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες που ήδη έχει ξεκινήσει στην πατρίδα του και ν’ αντιμετωπίσει συντηρητικά τον περίπλοκο τραυματισμό του.
Ελπίζοντας λοιπόν ότι το σώμα του θ’ ανταποκριθεί και δεν θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο, θα προσπαθήσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση και (εκμεταλλευόμενος την αναβολή των πλέι-οφ) να προλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια ως τη λήξη της σεζόν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.