Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΑΕΚ-Άρης: Με καθυστέρηση 30 λεπτών ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο

Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΑΕΚ-Άρης: Με καθυστέρηση 30 λεπτών ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο

Οι τρεις Πορτογάλοι διαιτητές του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ άργησαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για την επανέναρξη του αγώνα - Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των ανθρώπων ΑΕΚ και Άρη με τον πρώτο διαιτητή Αρτούρ Ντίαζ να ζητά να επικρατήσει πλήρη ηρεμία για να αρχίσει ξανά το ματς

5051710
Προσωρινή διακοπή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου είναι σε εξέλιξη ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη.

Με το σκορ να είναι 1-1 στο ημίχρονο και τις δύο ομάδες να έχουν επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο στην ώρα τους για το 2ο ημίχρονο, οι διαιτητές παρέμεναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια. Αρχικά μεταφέρθηκε ότι υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον Αρτούρ Ντίαζ (πρώτος διαιτητής) και τους βοηθούς του Ρουί Λισίνιο και Πάουλο Σοάρες για το πέναλτι που δόθηκε στον Άρη.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, 20 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του 2ου ημιχρόνου, στην ανάπαυλα υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων και ο Πορτογάλος διαιτητής που είδε όλο το σκηνικό διεμήνυσε ότι δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας αν δεν επανέλθει η ηρεμία.

Κάτι που συνέβη στις 19:58 όταν και άρχισε ξανά ο αγώνας με τον Ντίαζ να ζητά από τους δύο αρχηγούς Μάνταλο και Δεληζήση να βοηθήσουν προκειμένου να διεξαχθεί ήρεμα ο αγώνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης