ΑΕΚ: Οι 20 του Καρέρα για τον ημιτελικό με τον Άρη

ΑΕΚ: Οι 20 του Καρέρα για τον ημιτελικό με τον Άρη

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Μάσιμο Καρέρα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

5048775
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (18:30) στο ΟΑΚΑ τον Άρη, θέλοντας να πάρει ένα «καθαρό» σκορ που θα της δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση σε ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών με τους Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα να μην είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος από χθερς προπονείται ξανά σε φουλ ρυθμούς, βρίσκεται φυσικά στην 20αδα του Ιταλού κόουτς.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

Τα πλάνα του Καρέρα για τον Άρη

Κλείσιμο
Ο Καρέρα πρόκειται να παρατάξει ένα 4-2-3-1 η 4-3-3 αν προτιμάτε, με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Λόπες, Βράνιες, Σβάρνα και Μπακάκη τετράδα στην άμυνα, στον χώρο του κέντρου οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, μπροστά τους ο Μάνταλος, στα «φτερά» οι Λιβάια και Βέρντε και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης