Κόμπι Μπράιαντ: Οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις φωτογραφίες των νεκρών
Οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σημείο συντριβής του ελικοπτέρου τουΚόμπι Μπράιαντ
Τεράστια αναστάτωση έχει προκύψει μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και ακόμα 7 ανθρώπους.
Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις φωτογραφίες, οι οποίες σύμφωνα με τον Σερίφη του Λος Άντζελες σβήστηκαν, ενώ θα υπάρξουν και άλλες κυρώσεις, αφού ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.
Μόνο δύο γκρουπ είχαν την αρμοδιότητα να βγάλουν φωτογραφίες από το δυστύχημα και φαίνεται πως πήραν κι άλλοι και τις μοίρασαν και σε άλλους, ενώ με όλο τον σάλο που έχει ξεσπάσει η Βανέσα Μπράιαντ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων προέβησαν σε αυτές τις πράξεις.
Όπως αναφέρουν όμως τα αμερικανικά MME, το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είχαν αυτές τις φωτογραφίες δεν θεωρείται παράνομο, αλλά απλώς καταδικαστέο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.