Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Με είχαν απορρίψει η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Με είχαν απορρίψει η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά το παρελθόν απέρριψαν τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος

Martineli
Στην εξομολόγηση ότι Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά το παρελθόν είχαν αρνηθεί την προοπτική να ενταχθεί στο δυναμικό τους ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, προχώρησε o νεαρός φορ.

«Ο σύλλογος που αγωνιζόμουν πριν, δηλαδή η Ιτουάνο, είχε συνάψει μια τετραετή συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προέβλεπε ότι κάθε χρόνο μπορούσα να προπονούμαι με συνομηλίκους ή ακόμα και με μεγαλύτερούς μου από την αγγλική ομάδα. Ήταν μια τρομερή εμπειρία, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω μια γεύση από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Γνώρισα τον Φελαϊνί, τον Έβρα, τον Πογκμπά και έβγαλα φωτογραφίες μαζί τους».

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει άπαντες με την μέχρι τώρα παρουσία του στην Άρσεναλ, αφού σε 25 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα έχει σκοράρει 10 φορές.

Στη συνέχεια, εξήγησε την αιτία που δεν κατέληξε στους «κόκκινους διαβόλους». «Επειδή ποτέ δεν μου έκαναν προσφορά για να με αποκτήσουν, επέστρεψα στην Ιτουάνο». Παράλληλα, ανακάλεσε από την μνήμη του την ευκαιρία που είχε να υπογράψει στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

«Πήγα στην Ισπανία το Νοέμβριο του 2018 μάλιστα, για δύο εβδομάδες προπονούμουν στη Μασία. Δεν ήμουν αρκετά τυχερός για να γνωρίσω κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, επειδή εκείνη την περίοδο υπήρχε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Δυστυχώς, δεν είδα ούτε τον Μέσι», εξομολογήθηκε στην ισπανική εφημερίδα «Diario As».

πηγή: sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης