Δράση το Σαββατοκύριακο με ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ίντερ

Δράση το Σαββατοκύριακο με ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ίντερ

Μπαίνοντας στην τελική στροφή των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει ντέρμπι σε Ιταλία και Ισπανία - Την Κυριακή Γιουβέντους και Ίντερ μονομαχούν (21:45 Novasports 2) κεκλεισμένων των θυρών λόγω  κορωνοϊού, ενώ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα διεξαχθεί ένα ακόμη clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (22:00 Cosmote Sport1)

000_1N64HU
El clasico στην La Liga

Ένα «Clasico» πάντα έχει ενδιαφέρον! Ακόμη και αν φέτος, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Από τη μία στους Μαδριλένους δεν έχει βγει η μεταγραφή του Εντέν Αζαρ, ή κυρίως δεν έχει αναπληρωθεί το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύονται να καλύψουν την απουσία του Λούις Σουάρες.

Ακόμη και με τα προβλήματά τους ωστόσο αμφότερες οδηγούν την «κούρσα» για ακόμη μία χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην κορυφή και στο +2 η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα κόντρα στην Εϊμπαρ (5-0). Στον αντίποδα, η Βασίλισσα μαζεύει τα κομμάτια της από την ήττα στην έδρα της Λεβάντε (1-0), που την έριξε από την πρώτη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κίκε Σετιέν νιώθει ανακουφισμένος που θα έχει στη διάθεση του στο «Clasico» τον Πικέ, ένα από τα βασικά κομμάτια της άμυνας των «μπλαουγκράνα», με τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο να είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ο Ζινεντίν  Ζιντάν θα παραταθεί χωρίς τον Ροντρίγκο   καθώς ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στον αγώνα της Καστίγια με την SS Reyes με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Real Madrid vs Barcelona 1-4 All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts Last Match

ElClasico - TOP Goals Lionel Messi 2006 - 2017 at the Santiago Bernabeu


Derby d' Ιtalia στη Serie A

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία είναι το Γιουβέντους - Ιντερ, έτσι άλλωστε το ονομάζουν και στη γειτονική χώρα,  «Derby D’ Italia». Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χειρότερο χρονικά σημείο τη φετινή σεζόν, κεκλεισμένων των θυρων υπό την απειλή του κορωνοϊού που έχει θέσει σε κίνδυνο (και) την Ιταλία.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δυο μονομάχων, οι γηπεδούχοι πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Λουντογκόρετς, ενώ στον αντίποδα η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το κάζο από τη Λιόν για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα, η  Ιντερ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή (και με παιχνίδι λιγότερο από Γιουβέντους και Λάτσιο) και αν δεν κερδίσει θα μείνει ουσιαστικά εκτός τροχιάς τίτλου. Θα καταφέρει ο Αντόνιο Κόντε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του;

HIGHLIGHTS: Inter Milan vs Juventus - 1-2 - Dybala & Higuain decide Derby d'Italia!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης