Η ΑΕΚ προχωράει για την αγορά του Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ προχωράει για την αγορά του Σιμάνσκι

Την απόφαση να προχωρήσουν για την αγορά του Νταμιάν Σιμάνσκι έχουν λάβει στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι ενθουσιασμένος με τον Πολωνό χαφ

simanski-aek1
Το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ έχει δώσει ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την «Ένωση».

Ο Πολωνός χαφ δείχνει πως διαθέτει το «πακέτο» για να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια η «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή, αποτελώντας έναν από τους παίκτες-κλειδιά στο β’ μισό της σεζόν με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο.

Ο 24χρονος παίκτης έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την ΑΕΚ από την Αχμάτ Γκρόνζι, ενώ η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι… τρελαμένος με τον Πολωνό, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει δείξει ούτε το 50% των δυνατοτήτων του και είναι ειλημμένη η απόφαση για τις επαφές με την ομάδα του για την αγορά του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οψιόν είναι διαπραγματεύσιμη και ο Ίλια Ίβιτς θα μιλήσει με την ομάδα της Γκρόζνι για να ρίξει αυτό το ποσό. Μάλιστα, ο Σιμάνσκι θα καταφέρει να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του με την επικείμενη συμμετοχή του με την εθνική Πολωνίας στο Euro 2020.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης