Λίβερπουλ: «Κοιτάζει» Βέρνερ ο Κλοπ

Λίβερπουλ: «Κοιτάζει» Βέρνερ ο Κλοπ

Την βεβαιότητα τους πως ο Τίμο Βέρνερ θα φορέσει την φανέλα της Λίβερπουλ εκφράζουν γερμανικά δημοσιεύματα

000_1OC925
Τις τελευταίες ημέρες, ο Τίμο Βέρνερ έχει στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στην Λίβερπουλ για την επιθυμία του να παίξει στο «Άνφιλντ», όταν εξήρε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και χαρακτήρισε τον Γιούργκεν Κλοπ ως «τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο».

Στην Γερμανία θεωρούν ότι οι Κόκκινοι έχουν τον πρώτο λόγο για τον επιθετικό της Λειψίας και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του δημοσιογράφου Κάβε Σόλεκολ, ο οποίος θεωρεί πως η μεταγραφή του Βέρνερ είναι καθαρά στα χέρια του Κλοπ.

«Αν η Λίβερπουλ μπορέσει να δώσει στους εκπροσώπους του τις εγγυήσεις που θέλουν, το να παίξει ο Βέρνερ στην Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν γίνεται μια πραγματική πιθανότητα» υποστήριξε ο Γερμανός ρεπόρτερ ως έναν από τους βασικούς όρους, ώστε το φλερτ να μετατραπεί σε γάμο.

Ο άλλος; Να ανάψει το «πράσινο φως» ο Κλοπ, ώστε οι Κόκκινοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου ο Βέρνερ να κάνει μεταγραφή ζωής στα 23 του χρόνια.

Εκτός από την Λίβερπουλ, βεβαίως, τον παίκτη με τα 21 γκολ σε 23 ματς πρωταθλήματος «γλυκοιτάζουν» Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, μεταξύ άλλων.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης