Ντόχα: Πρόκριση με ανατροπή για τη Σάκκαρη

Ντόχα: Πρόκριση με ανατροπή για τη Σάκκαρη

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι - Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε εκτός την Τσέχα Τερέζα Μαρίντσοβα

sakkari
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-1 με ανατροπή (3-6, 7-6, 6-0) την Τσέχα Τερέζα Μαρίντσοβα για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Ντόχα και προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης της πρωτεύουσας του Κατάρ.

Εκεί, η 24χρονη σταρ θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, από την οποία αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο στο Ντουμπάι.

Η Τσέχα, Νο. 157 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 4-2 games. Η Μαρία Σάκκαρη μείωσε σε 5-3, είχε μπρέικ πόιντ, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, με την αντίπαλό της να κάνει το 6-3 και το 1-0 στα σετ. Με την ψυχολογία στα ύψη η Μαρτίνκοβα μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και έκανε μπρέικ αμέσως (0-1).

Η Μαρία όμως απάντησε αμέσως και ισοφάρισε σε 1-1. Το σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με την Ελληνίδα τενίστρια να το παίρνει στο τάι μπρέικ με 7-5. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ η 24χρονη κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, έκανε τρία μπρέικ και με 6-0 σφράγισε τη νίκη-πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι: 

Maria Sakkari vs Tereza Martincova - WTA Doha (second set - Tie break)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης