Ολυμπιακός: Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς και στο VAR
Αίτημα να οριστούν ξένοι διαιτητές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σε όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ, αλλά και στους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου, κατέθεσε ο Ολυμπιακός
Το δικό του αίτημα για τη διεξαγωγή των play-off είχε ο Ολυμπιακός στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που διεξήχθη την Τρίτη (25/2) με θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων ζητήματα διοργάνωσης των πρωταθλημάτων.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων ζήτησαν στο Δ.Σ. ξένους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο VAR σε όλα τα παιχνίδια των play-off, αλλά και των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.
Θυμίζουμε μάλιστα πως και η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στην συνάντηση των ιδιοκτητών είχε προαναγγείλει πως στα πλέι-οφ θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.