Σαμπιονά: Ματσάρα στο Παρίσι, 4-3 η Παρί την Μπορντό - Βίντεο με τα γκολ

Σαμπιονά: Ματσάρα στο Παρίσι, 4-3 η Παρί την Μπορντό - Βίντεο με τα γκολ

Ο Καβάνι σκόραρε και έφτασε τα 200 γκολ με τους Παριζιάνους - Αποβλήθηκε στο 90' ο Νεϊμάρ

22324376
Το «ν+1» είναι ο νόμος της Παρί Σεν Ζερμέν. Όπου «ν», τα γκολ που δέχεται από τον αντίπαλο. Η επίθεση της, όμως, φροντίζει να σκοράρει πάντα ένα παραπάνω τέρμα για να μην την βάλει σε μπελάδες.

Την περασμένη αγωνιστική πλήρωσε το δόγμα της με ισοπαλία 4-4 απέναντι στην Αμιάν, αυτή τη φορά βγήκε νικήτρια κόντρα στην Μπορντό (4-3), σε ένα γεμάτο ματς όπου ο Καβάνι έφτασε τα 200 γκολ με την Παρί, ο Μαρκίνιος σκόραρε δις και ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (90').

Το πλήγμα στην άμυνα των Παριζιάνων επήλθε με την αναγκαστική αλλαγή του Τιάγκο Σίλβα στο 17' και στο επόμενο λεπτό οι Γιρονδίνοι παραβίασαν την εστία των γηπεδούχων με τον Χουάνγκ. Ωστόσο, ο Έντινσον Καβάνι απ΄ντησε στο 25' συμπληρώνοντας 200 γκολ με τους Παριζιάνους και φιγουράρει μακράν ως πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Το τέλος του ημιχρόνου επιφύλασσε συγκινήσεις για όλα τα γούστα, ο Μαρκίνιος ανέτρεψε το σκορ στο 46, μόνο και μόνο για να ισοφαρίσει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάμπλο, μετά από γκάφα α λα φλίπερ του Σέρχιο Ρίκο.

Παρ' όλα αυτά, στο β' μέρος η Παρί ξέφυγε χάρη στο δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ (63') και το τέρμα του Κιλιάν Μπαπέ (69'), ο οποίος ανέβηκε στην 7η θέση των σκόρερ του κλαμπ με 85 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πάρντο στο 83', ο Ικάρντι σκόραρε στο 89' αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR και με την αποβολή του Νεϊμάρ στο 92' μπήκε ο επίλογος σε ένα περιπετειώδες ματς, που έστειλε στους 65 βαθμούς την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Αντιθέτως, η Μπορντό έμεινε στους 35.

Κλείσιμο
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:



Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης