Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα και πιθανότατα θα χειρουργηθεί εντός της ημέρας
Ξαφνικά, πρόβλημα με τον Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ!
Ο Έλληνας τερματοφύλακας εισήχθη στο νοσοκομείο με σκωληκειδίτιδα και πιθανότατα θα χειρουργηθεί εντός της ημέρας. Στο Ιατρικό Κέντρο ήταν και ο γιατρός της ΑΕΚ Χάρης Λάλος, ο οποίος συνόδευσε τον 25χρονο πορτιέρε.
Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σίγουρα στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή!
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.