H Ξάνθη στον αθλητικό δικαστή: Την Τρίτη τα υπομνήματα και ακολουθεί η απόφαση

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της  υπόθεσης της Ξάνθης για το μετοχολόγιο της αλλά και της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της. Αμεσο υποβιβασμό ζήτησαν Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΑΕΛ

Μετά την αναβολή της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας η υπόθεση «έσπασε» σε δύο κομμάτια, σήμερα η ΠΑΕ Ξάνθη βρίσκεται ξανά ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League προκειμένου να απολογηθεί για το μετοχολόγιο της (δεν ενημέρωσε για τη μεταβίβαση των μετοχών από την εταιρία ΒΙΑΜΑΡ στην εταιρία IN Sports).

Η Ξάνθη εκπροσωπείται από ένα επιτελείο 5 νομικών το οποίο αποτελούν οι Σορίνα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (νομικοί του Πολυχρόνη Συγγελίδη, εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ), Χρήστος Δετσαρίδης, Γιώργος Στράτος (εκπροσωπούν την ΠΑΕ), Χάρης Δασκαλάκης (για λογαριασμό του Χρήστου Πανόπουλου)

Σήμερα επίσης θα εκδικασθεί και η ένσταση του Πανιωνίου κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη που είχε αναβληθεί. Ο Πανιώνιος με τους νομικούς του Χάρη Γρηγορίου και Δόξα Τσαγκαράκη θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση και στην υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης της ακριτικής ομάδας.

Παρόντες στα γραφεία της Λίγκας και οι νομικοί Δημήτρης Καρπετόπουλος, Λίνα Σουλούκου, Αθανάσιος Τσιρωνάς, Βενιέρης, Ιωάννης Χατζησαββάογλου αφού και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόσθετη παρέμβαση.

Συνολικά στην αίθουσα βρίσκονται 13 δικηγόροι (5 από Ξάνθη και Ολυμπιακό, 2 από τον Πανιώνιο και ο Αλέξης Κούγιας από την ΑΕΛ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr