Εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες αναμένεται να μείνει ο Χέουνγκ Μιν Σον στην Τότεναμ, αφού χρειάζεται επέμβαση για τραυματισμό που αποκόμισε στο χέρι, έχοντας χαρίσει τεράστια νίκη (3-2) στην έδρα της Άστον Βίλα
Άσχημα νέα για την Τότεναμ. Ο τραυματισμός του Χέουνγκ-Μιν Σον στον δεξιό αγκώνα αποδείχτηκε σοβαρός και θα λείψει για αρκετές εβδομάδες από τα γήπεδα.
Παρότι ολοκλήρωσε το ματς με την Άστον Βίλα πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ, ο Κορεάτης διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις πως έχει υποστεί κάταγμα και θα μπει στο χειρουργείο.
Η ανακοίνωση της Τότεναμ δεν αναφέρει πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, αλλά τονίζει πως θα λείψει για αρκετές εβδομάδες. Σε πρώτη φάση χάνει τον αγώνα για τους «16» του Champions League απέναντι στην Λειψία.
Φέτος ο 27χρονος άσος μετρά 16 γκολ και 9 ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.