Νίκος Χατζής για τα δημοσιεύματα περί θανάτου του: Είμαι καλά, τα υπόλοιπα με τη δικηγόρο μου

Νίκος Χατζής για τα δημοσιεύματα περί θανάτου του: Είμαι καλά, τα υπόλοιπα με τη δικηγόρο μου

Σύγχυση επικράτησε το Σάββατο (15/02) στο διαδίκτυο, όταν δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Χατζή νεκρό - Ο ίδιος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο facebook επί του θέματος

ΘΑΝΑΤΟΣ
Ο Νίκος Χατζής, γνωστή φυσιογνωμία της Λάρισας, γυμναστής και ερασιτέχνης μουσικός, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών.

Η συνωνυμία του με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια σύγχυση και αρκετά μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν την είδηση, νομίζοντας πως ο 43χρονος προπονητής είναι αυτός που έχει φύγει από την ζωή.

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο facebook, αναφέροντας πως είναι καλά, και τόνισε πως τα υπόλοιπα θα τα κανονίσει η δικηγόρος του.

Αναλυτικά:

«Είμαι καλά! Σάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε κάποιοι δεν έχουν όρια προκειμένου να πουλήσουν και να έχουν περισσότερα κλικ σε μια σελίδα!

Τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη δικηγόρο μου για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσαν στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με ξέρουν και μέσα σε λίγα λεπτά αναστατώθηκαν τόσο πολύ!».

Κλείσιμο
hatzis

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης