Κασελάκης: Είναι κρίμα το 2020 να συζητάμε τις συνθήκες διεξαγωγής Κυπέλλου

Κασελάκης: Είναι κρίμα το 2020 να συζητάμε τις συνθήκες διεξαγωγής Κυπέλλου

Ο αρχηγός του Προμηθέα, Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε πως πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, όσον αφορά την παρουσία οπαδών διαφορετικών ομάδων σε έναν τελικό και να μην ζουν όλοι με κάθε μέσο απαγόρευσης

ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Ο αρχηγός του Προμηθέα είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα που είμαστε στον Τελικό. Για να είμαστε εδώ, αποκλείσαμε το φαβορί, τον Παναθηναϊκό. Απέναντί μας μια πολύ μεγάλη ομάδα, που θέλει επίσης το τρόπαιο. Το θέμα είναι ποιος θα το δείξει στο παρκέ. Θέλω να παίξουμε το μπάσκετ που παίζουμε όλο το διάστημα και λέμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Και οι δύο, ΑΕΚ και Προμηθέας, εκπροσωπούμε επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Όλοι λέμε ότι θέλουμε να είναι διαφορετικά, αλλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Πρέπει άμεσα να γίνει κάτι, για να είναι το Κύπελλο η γιορτή του μπάσκετ κι όχι να ζούμε με κάθε μέσο απαγόρευσης, για να θεωρούμε ασφαλή έναν Τελικό, να μην καταφεύγουμε σε λύσεις ανάγκη. Είναι κρίμα να μην φιλοξενούνται πολλές ομάδες και να συνυπάρχουν όλοι μαζί. Όλοι θέλουν να νικάει η ομάδα τους, αλλά θέλουμε το μπάσκετ να προοδεύει. Είναι κρίμα να συζητάμε στο 2020 ακόμα αυτά, ενώ σε όλη την Ευρώπη το Κύπελλο αποτελεί την κορύφωση».

Για τον Παπαθεοδώρου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί με τον Παπαθεοδώρου, γνωρίζω κάποια πράγματα από το παιχνίδι του, αλλά ο ίδιος έχει τους συνεργάτες του κι έχει το πλάνο του. Ξέρουμε καλά ότι ο Παπαθεοδώρου θέλει να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και να πηγαίνει σε σεταρισμένα plays. Είναι πολύ σημαντικό το ποιος θα επιβάλει το ρυθμό του. Η ομάδα που θα ελέγξει ριμπάουντ και λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης