Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χιλάλ Σουντανί, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στον πρόσθιο χιαστό του άσου του Ολυμπιακού
Χειρουργήθηκε ο Σουντανί.
Ο Αλγερινός άσος υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατο από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, στο νοσοκομείο Metropolitan, καθώς, ως γνωστόν, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο.
Πλέον, ξεκινάει ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για τον 32χρονο επιθετικό των «ερυθρόλευκων». Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.