Βίντεο: Η επική φάρσα στον Γκατούζο και η αντίδρασή του
Θύμα φάρσας έπεσε ο Τζενάρο Γκατούζο τη στιγμή που απολάμβανε αμέριμνος τον καφέ του στη Νάπολι
Μία έκπληξη περίμενε τον Τζενάρο Γκατούζο κατά την έξοδό του για καφέ στη Νάπολι.
Ο Ιταλός τεχνικός έγινε «θύμα» ενός σερβιτόρου, ο οποίος στην προσπάθειά του να σερβίρει τον οξύθυμο προπονητή έκανε μία κίνηση με άδειο φλυτζάνι καφέ που πέφτει μπροστά του.
Η αντίδραση του «Ρίνο» ήταν η… αναμενόμενη, αφού σηκώθηκε και έκανε κίνηση για να τον χτυπήσει!
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη