Βράνιες για Καρλεούσα: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα;»

Βράνιες για Καρλεούσα: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα;»

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με τη Γέλενα Καρλεούσα - Μπλέχτηκε μαζί της «γιατί έφτιαχνε ωραία τα φασόλια με το χοιρινό» είπε αστειευόμενος και χαρακτήρισε «ήρωα» τον πρώην σύζυγό της που την άντεξε

vranjes_karleusa_arthro
Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε σε μέσο της Σερβίας (Kurir) για τη σχέση του με τη Γέλενα Καρλέουσα, την οποία δεν αγάπησε ποτέ, ενώ χαρακτήρισε «ήρωα» τον Τόσιτς που την άντεξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Βόσνιος στόπερ της Ένωσης μίλησε για τη σχέση του με την Σέρβα τραγουδίστρια, τονίζοντας: «Από την αγάπη στο μίσος η γραμμή είναι λεπτή και, αφού πλέον δεν υπάρχει, τότε είναι όλα καθαρά. Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί αλλά μπορείς να αφαιρέσεις ανθρώπους από τη ζωή σου που δεν θες».

«Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε, έχει να δει κάποιον άλλον…», σχολίασε σχετικά και σε ερώτηση για το αν την αγαπά ακόμη είπε: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα ποτέ;».

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που μπλέχτηκε σε μια σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ο Βράνιες είπε: «Μου άρεσε ο τρόπος που μαγείρευε τα φασόλια με το χοιρινό... Εντάξει, αστειεύομαι. Έλεγε ψέματα με ωραίο τρόπο κι εγώ της μίλαγα πολύ. Μέχρι που την πρόσεξα λίγο περισσότερο και κατάλαβα με τι άτομο είχα να κάνω».

Σχολιάζοντας τις δικαστικές του διαμάχες με την Καρλέουσα, ο μπακ της ΑΕΚ είπε: «Δεν έχω χρόνο γι' αυτές τις ανοησίες... Έχουν κρατήσει πέντε χρόνια και έχω κουραστεί. Εκείνη έχει αφιερώσει τη ζωή της σε δίκες και αγωγές. Αλήθεια, γιατί με κατηγορεί; Της προσέφερα δημοσίοτητα που δεν θα μπορούσε να αποκτήσει ούτε σε 14 ζωές!».

Από τις αναφορές του δεν λείπει κι η αγορά ενός κολιέ στην Τέτσα, η οποία τραγούδησε στο πάρτι που έκανε στην Αθήνα για τα γενέθλιά του. «Ναι, αγόρασα ένα κολιέ επειδή τα χρήματα πήγαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η Τσέτσα τραγούδησε επειδή αγαπώ πραγματικά τα τραγούδια της και επειδή είναι μακράν το μεγαλύτερο μουσικό μας αστέρι».

Κλείσιμο
Μάλιστα, για τον Ντούσκο Τόσιτς, τον πρώην σύζυγο της Καρλέουσα είπε: «Κατάφερε να αντέξει όλα αυτά τα χρόνια, με την συγκεκριμένη γυναίκα. Τον θαυμάζω».

Πηγή: Gazzetta - Kurir.rs
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης