Η UEFA στηρίζει τη διοίκηση της ΕΠΟ

Η UEFA στηρίζει τη διοίκηση της ΕΠΟ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει το ταξίδι του στην Ελλάδα και τη στήριξη του προς την ΕΠΟ

4868410
Μετά τις επαφές που είχε με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη στις αρχές της εβδομάδας, ο πρόεδρος της UEFA συνάντησε σήμερα και τον ομόλογο του της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

Την συνάντηση είχε ζητήσει ο κ. Γραμμένος θορυβημένος από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξακολουθεί να στηρίζει τη νυν διοίκηση και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την υλοποίηση όλων όσων έχουν συμφωνηθεί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσέφεριν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ μεσούσης της περιόδου, οπότε η τροπολογία που ψήφισε την περασμένη εβδομάδα η ελληνική βουλή είναι στον... αέρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ομοσπονδία:
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νιόν της Ελβετίας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Στη διάρκεια της συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος Τσέφεριν εξεδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη χώρα μας.

Κλείσιμο
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον κ. Τσέφεριν ο κ. Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον Ταμία της ΕΠΟ κ. Περικλή Λασκαράκη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA.

Επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών βάσει των συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης