Στο χάρτη των multisport events κι η Άνδρος

Στο χάρτη των multisport events κι η Άνδρος

Εντυπωσιακή είσοδο στο καλεντάρι των multisport events για το 2020 αναμένεται να κάνει η Άνδρος

AndrosExperience01
Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων θα φιλοξενήσει από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, το Andros Experience, μια διοργάνωση που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές όλων των ηλικιών κι επιπέδων που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα αγωνίσματα της ανοιχτής θάλασσας, του Aquathlon, του τρεξίματος και του τριάθλου.

Η εταιρεία Swimming Club Α.Ε., σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους ένα τριήμερο γεμάτο δράσεις, στο οποίο όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στη μαγεία του αθλητισμού, αλλά και να γνωρίσουν τις ομορφιές ενός νησιωτικού προορισμού, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση απο την Αθήνα.

Το «καλωσόρισμα» των διοργανωτών το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει φιλανθρωπικό τρέξιμο 3 χλμ, με τα έσοδα να διατίθενται στον Φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων. Το πρωί του Σαββάτου, το αγωνιστικό μενού περιλαμβάνει αγωνίσματα Open water σε αποστάσεις 1, 3.5 χιλιομέτρων, 5 χλμ Brave (μόνο για 30 συμμετοχές κι εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) και 5.5 χλμ. Το απόγευμα της ίδια μέρας ακολουθεί παιδικός αγώνας 200μ. (χωρίς χρέωση) και κολυμβητικές σκυταλοδρομίες, 3Χ400 όπου ενας συμμετέχοντας από κάθε ομάδα πρέπει να είναι διαφορετικού φύλου.

Τα κολυμβητικά events θα ξεκινήσουν από τις παραλίες του Αγίου Πέτρου και την παραλία στο Κυπρί καθώς επίσης το event 3.5K brave από τη νήσο « Μεγάλο» και το 1Κ από την παραλία Κολώνα. Όλοι οι τερματισμοί θα γίνονται με την είσοδο των κολυμβητών δια θαλάσσης στο γραφικό Μπατσί.

Η αυλαία της αγωνιστικής δράσης θα πέσει το πρωί της Κυριακής με τα αγωνίσματα του sprint thriathlon (750μ. κολύμπι, 20χλμ ποδήλατο, 5χλμ τρέξιμο), aquathlon Sprint (750μ. κολύμπι, 5χλμ τρέξιμο). Τα τριαθλητικά events θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό το Λιμάνι του νησιού καθώς η τοποθεσία προσφέρεται για ιδανική αγωνιστική δράση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης