ΑΕΚ: Με αρκετές αλλαγές και χωρίς Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Με αρκετές αλλαγές και χωρίς Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (5/2, 17:00) - Εκτός οι Μπάρκας, Λόπες, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης

5022951
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει σε αρκετούς βασικούς του παίκτες με τους Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, ο Λόπες δεν προπονήθηκε λόγω ενόχλησης στον δεξιό προσαγωγό και ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε προληπτικά να τον αφήσει εκτός για να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο Κρίστιτσιτς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Γιακουμάκης έμεινε πίσω λόγω της υπόθεσής του με την πιθανή μεταγραφή στο Ισραήλ. Τέλος, στην Αθήνα έμεινε και ο Μπάρκας αφού στα ματς Κυπέλλου αγωνίζονται οι Τσιντώτας και Αθανασιάδης.

Αναλυτικά η αποστολής της Ενωσης που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης