Κλοπ: Θα απέχουμε από το Κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει αν με λένε τεμπέλη

Κλοπ: Θα απέχουμε από το Κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει αν με λένε τεμπέλη

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε για ακόμη μια φορά σε δηλώσεις του τη θέση πως δεν πρόκειται να βρίσκεται ούτε αυτός αλλά ούτε και οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας στη ρεβάνς του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Σριούσμπερι

23980766-7938405-Jurgen_Klopp_defended_Liverpool_s_stance_over_their_FA_Cup_repla-a-31_1580219474665
Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σριούσμπερι (2-2) στο πρώτο ματς του FA Cap με στόχο την πρόκριση στους "16" και πλέον η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι αναγκασμένη να δώσει ρεβάνς στις 4 ή 5 Φλεβάρη στο Άνφιλντ.

Μια ρεβάνς που συμπίπτει ωστόσο με στο "winter break"  το οποίο έχει ανακοινώσει η Premier League από πέρυσι τον Απρίλιο για όλες τις ομάδες της. Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι  ξεκινούν μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουθάμπτον την 1η Φεβρουαρίου και η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι με τη Νόριτς εκτός έδρας στις 15/2.

Με το ισόπαλο 2-2 με την Σριούσμπερι όμως η FA που είναι ανεξάρτητη από την Premier League όρισε τον επαναληπτικό στις 4 ή 5 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα δηλαδή που άπαντες οι παίκτες της Λίβερπουλ γνώριζαν πως εκείνες τις μέρες θα είχαν λίγες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν.

Τα δεδομένα  αυτά προκάλεσαν την  αντίδραση του Γερμανού τεχνικού , ο οποίος και σε δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν πρόκειται ούτε ο ίδιος ούτε οι βασικού ποδοσφαιριστές του να παρευρεθούν στην επαναληπτική αναμέτρησης, αψηφώντας μάλιστα την έντονη κριτική που δέχεται εξαιτίας αυτής της απόφασης. 

«Αποφάσισα πριν από τρεις εβδομάδες να κάνουμε ένα διάλειμμα μέσα στη σεζόν με βάση μια επιστολή που λάβαμε τον Απρίλιο του 2019. Αν ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τεμπέλης επειδή δεν βρίσκομαι εκεί, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό και δεν με ενδιαφέρει. Απλώς αισθάνομαι υπεύθυνος για τους παίκτες μου. Δεν είμαι επαναστάτης, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε και αυτό θα κάνουμε! Όλοι συμφωνούν πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ποδόσφαιρο », δήλωσε ο  52χρονος κόουτς.

Υπενθυμίζεται πως  και στο Carabao Cup κόντρα στην Άστον Βίλα τον Δεκέμβριο, έτσι και τώρα ο Κλοπ θα δώσει τα ηνία στον Νιλ Κρίτσλεϊ από το τμήμα κ-23 και η ομάδα θα παρουσιαστεί μονάχα με παίκτες από τα τμήματα υποδομής στον επαναληπτικό. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης