Μετά τα συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε και πανό διαμαρτυρίας σχετικά με την εισήγηση-κόλαφος της ΕΕΑ το οποίο έγραφε:
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 2- ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ-ΑΥΓΝΚ (σ.σ ΑΥΓΕΝΑΚΗ) ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.