Σερίφης Λος Άντζελες κατά TMZ: Ανακοίνωσε τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ πριν ειδοποιηθεί η οικογένειά του

Σερίφης Λος Άντζελες κατά TMZ: Ανακοίνωσε τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ πριν ειδοποιηθεί η οικογένειά του

Δριμύ κατηγορώ άσκησε ο σερίφης του Λος Άντζελες κατά της ιστοσελίδας ΤΜΖ, η οποία μετέδωσε την είδηση θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, καθώς και των υπόλοιπων οκτώ επιβαινόντων του ελικοπτέρου χωρίς να έχουν πρώτα ειδοποιηθεί οι οικογένειες των θυμάτων

808761
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιγιανέβα κατήγγειλε την ιστοσελίδα TMZ ότι μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και των άλλων οκτώ επιβαινόντωντου ελικοπτέρου χωρίς προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η ταυτότητα των θυμάτων και να έχουν ενημερωθεί οι οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Υπήρχαν σοβαρές εικασίες για το ποια είναι η ταυτότητά τους, εντούτοις, θα ήταν τελείως ακατάλληλο να προσδιορίσουμε οποιονδήποτε ονομαστικά, έως ότου οι αρμόδιοι κάνουν την ταυτοποίηση με την προβλεπόμενη διαδικασία και ειδοποιήσουν τους συγγενείς τους».

Ενώ πρόσθεσε: «Θα ήταν εξαιρετικά ασεβές να συνειδητοποιήσεις ότι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σκοτώθηκαν και να το έχεις μάθει από το TMZ. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης