Κόμπι Μπράιαντ: Όταν μιλούσε στον Τζίμι Κίμελ για το όνειρο της κόρης του να «βαδίσει στα χνάρια του»

Κόμπι Μπράιαντ: Όταν μιλούσε στον Τζίμι Κίμελ για το όνειρο της κόρης του να «βαδίσει στα χνάρια του»

Δείτε το στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που σήμερα προκαλεί ένα σφίξιμο στο στομάχι

gigi
Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος έφυγε εχθές από τη ζωή μαζί μαζί με την 13χρονη κορούλα του, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το CNN, πατέρας και κόρη επρόκειτο να μεταβούν στην Mamba Sports Academy στο Θάουζαντ Όοουκς, για έναν αγώνα μπάσκετ στον οποίο μάλιστα θα έπαιζε και η μικρή Τζιάνα. Κι αυτό δεν ήταν κάτι σπάνιο, αφού η ενασχόληση του νεαρού κοριτσιού με το μπάσκετ είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία, και ήταν γνωστή η επιθυμία της να «βαδίσει» στα χνάρια του διάσημου μπαμπά της.

«Η δεύτερη από τις τέσσερις κόρες που απέκτησε ο Μπράιαντ με τη σύζυγό του, Βανέσα Λέιν Μπράιαντ, ήταν παθιασμένη με το μπάσκετ. Και ο Μπράιαντ φρόντιζε πάντα να βοηθά στην ανάπτυξή της ως παίκτριας προπονώντας την ομάδα της. Μερικές φορές μοιραζόταν στο Instagram φωτογραφίες της από αγώνες ή βίντεο που τους έδειχναν να παίζουν μαζί», υπενθυμίζει το CNN.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gigi getting better every day #teammamba #mambacita #fade

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kobe Bryant (@kobebryant) στις



Στην πραγματικότητα ο Μπράιαντ έβλεπε την Τζιάνα, που ονειρευόταν να παίξει στο WNBA, ως συνεχίστρια της κληρονομιάς του, κάτι που είχε επιβεβαιώσει σε μία εμφάνισή του στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» το 2018.

«Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουμε έξω και με πλησιάζουν φαν, ενώ στέκεται δίπλα μου. Αρχίζουν να μου λένε "πρέπει να κάνεις γιο", "πρέπει εσύ και η B. να κάνετε ένα αγόρι για να συνεχίσει την παράδοση, να αναλάβει την κληρονομιά σου". Και τότε εκείνη απαντά "Ωπα, αφήστε το πάνω μου, δεν χρειάζεται αγόρι, το 'χω". Κι εγώ της λέω "ναι, έχεις δίκιο, όντως το 'χεις"», εμφανίζεται να λέει γεμάτος περηφάνια ο Μπράιαντ στην επίμαχη συνέντευξη, λόγια που σήμερα προκαλούν ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη ο Μπράιαντ μίλησε για την εμπειρία του ως προπονητής της ομάδας της κόρης του και για την επιθυμία του να δείξει σε αυτά τα παιδιά «τι χρειάζεται» για να επιτευχθεί η υπεροχή.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο της συνέντευξης (μετά το 3.17)


Kobe Bryant on LeBron, Lakers & Coaching His Daughter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης