Επεισόδια σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, πάντως, να συνεχίζεται κανονικά. Οπαδοί των γηπεδούχων βγήκαν έξω από τις κερκίδες, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, και εκτόξευσαν μπουκάλια και καπνογόνα σε άνδρες των ΜΑΤ.
Με το β' ημίχρονο να παίζεται κανονικά, ακολούθησε συνεχής ρίψη μολότωφ, με την Αστυνομία να απαντά με βόμβες κρότου-λάμψης και χρήση χημικών.
Παρά την αρχική αναστάτωση που δημιουργήθηκε στους φιλάθλους που ήταν εντός γηπέδου, τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ το ματς συνεχίστηκε, χωρίς να επηρεαστεί η διεξαγωγή του.
Από τα επεισόδια, κατά πληροφορίες, πυρπολήθηκε και ένα περιπολικό της ασφάλειας του ΟΑΚΑ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.