Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Γουλβς για τον Ποντένσε

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Γουλβς για τον Ποντένσε

Εκτιμάται πως μέχρι την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η πώληση του Πορτογάλου εξτρέμ στην Γουλβς, αν και ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό

pdens-osfp
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς για την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε συνεχίστηκαν και χθες. Ο Γιάννης Βρέντζος, που έχει αναλάβει τις συγκεκριμένες επαφές, ήταν χθες σχεδόν όλη τη μέρα σε επαφές με τον αγγλικό σύλλογο. Ακόμη δεν έχουν ρυθμιστεί όλα τα ζητήματα για την μετακίνηση του Πορτογάλου εξτρέμ, αλλά εκτιμάται πως αυτό θα συμβεί το αργότερο μέχρι αύριο και ο Ποντένσε θα μετακομίσει στο Νησί. Εφόσον αυτό συμβεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα εξετάσουν το ενδεχόμενο απόκτησης μεσοεπιθετικού ή εξτρέμ, με την περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο από τη Νότιγχαμ να είναι σταθερά στο προσκήνιο, αλλά εξίσου πιθανό να καλυφθεί το κενό εκ των έσω.

Στο μεταξύ, λεπτομέρειες απομένουν για να διακοπεί ο δανεισμός του Γιασίν Μπενζιά από την Λιλ στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και ο παίκτης απλώς περιμένει την ελευθέρας του για να μετακινηθεί στην Ντιζόν, με την οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Αντίθετα, στάσιμη παραμένει η υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός φέρεται να επιμένει σε τιμή 20 εκατ. ευρώ για την πώληση του αριστερού του μπακ, με τη Νάπολι να θέλει σφόδρα τον παίκτη αλλά να μην δείχνει διάθεση (για την ώρα) να ανέβει σε τέτοια επίπεδα πρότασης.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης