Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο, Κροατία-Ελλάδα 14-11: Η άμυνα πρόδωσε την Εθνική

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο, Κροατία-Ελλάδα 14-11: Η άμυνα πρόδωσε την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την Κροατία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και χάνοντας 14-11 αποκλείστηκε από τα ημιτελικά

GRE-CRO
Η Εθνική ξεκίνησε καλά, σκόραρε πρώτη με τον Καπότση στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μάριο Καπότση να κάνει το 1-0 και μετά δέχθηκε τρία γκολ από την Κροατία σε τρία λεπτά.

Η όμαδα του Θοδωρή Βλάχου παρουσίασε αρκετά κενά στην άμυνα της για να φτάσει να δεχθεί έξι γκολ σε οκτώ λεπτά με τους Κροάτες να παίζουν άψογα τον έξτρα παίκτη (3/3) τη στιγμή που η Εθνική είχε 2/6.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Εθνική παρουσίασε ελαφρώς βελτιωμένη εικόνα στην άμυνα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ (4-3 το επιμέρους) για να κλείσει το ημίχρονο στο 10-6.

Η Εθνική κατάφερε να ισορροπήσει την αναμέτρηση στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Θοδωρή Βλάχο να περνάει κάτω από τα δοκάρια τον Κώστα Γαλανίδη στη θέση του Μανόλης Ζερδεβά, όμως και πάλι δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά που έμεινε στα τέσσερα γκολ (13-9) με τους Κροάτες να έχουν 6/7 στον παίκτη παραπάνω και η η Εθνική 4/12…

Δεν άλλαξε η εικόνα της Εθνικής ούτε στην 4η περίοδο με το τελικό σκορ να είναι το 14-11. Κόντρα σε μία υπερδύναμη όπως η Κροατία, η ελληνική ομάδα έπρεπε να κάνει την υπέρβαση σήμερα, όμως η κακή άμυνα, αλλά και τα άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (5/13) της στέρησαν την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι Έλληνες διεθνείς θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία για τις θέσεις 5-8 και θα επικεντρωθούν στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Αγώνες του Τόκιο.

Κλείσιμο
Οκτάλεπτα 6-3, 4-3, 3-3, 1-2
Κροατία (Ίβιτσα Τούτσακ) Γιόκοβιτς 4, Μπούσλιε 1, Μίλος 1, Βρλιτς 3, Γκαρσία 3, Βουκίσεβιτς 2.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος) Καπότσης 1, Βλαχόπουλος 3, Αργυρόπουλος 1, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Δερβίσης 1, Φουντούλης 1.

Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης