Συνάντηση των «Big 4»: Στοιχήματα για το ποιος θα αποχωρήσει πρώτος

Το Stoiximan προσφέρει στοιχηματικές επιλογές για την σημερινή συνάντηση των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους διεθνείς αξιωματούχους στο "Μεγάλη Βρετάνια" - Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος, καθώς και πόσοι θα παραχωρήσουν  δηλώσεις

biga-4-1_2
Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το ραντεβού που ξεκίνησε στις 15:00 στο Μεγάλη Βρετάνια; Πόσοι θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση;

Αυτές είναι οι επιλογές  που είναι διαθέσιμες από το Stoiximan για το μεγάλο ραντεβού των τεσσάρων αξιωματούχων, στις  οποίες μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες. 

Στο 2.65 το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πρώτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απόδοση και η οποία είναι η μικρότερη από αυτές που προσφέρονται. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δίνεται στο 3.00, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης στο 3.50, ενώ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος,  στο 3.85.

Αποδόσεις έχουν ανοίξει και για τις δηλώσεις των big 4 με το line να προσφέρεται στο over/under 3.50 και με τις αποδόσεις να είναι στο 2.50 και το 1.50 αντιστοίχως.

Κλείσιμο
kost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης