Ο Αραούχο κοντά σε δανεισμό στην Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ

Ο Αραούχο κοντά σε δανεισμό στην Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ

Σχεδόν κλεισμένη φαίνεται η συμφωνία μεταξύ της Αλ Ουάχντα και της Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα υπογράψει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ως δανεικός, ενώ στο deal θα υπάρχει και οψιόν αγοράς

4313380
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Αλ Ουάχντα την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο και τελικά φαίνεται ότι θα ξανασμίξει μετά την ΑΕΚ και τη Λας Πάλμας και στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον Αργεντινό επιθετικό καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αν και αρχικά η Λας Πάλμας έβαζε εμπόδια ζητώντας... τρελά ποσά, το γεγονός ότι ο Αραούχο ζήτησε εδώ και τώρα μεταγραφή φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η ομάδα των Καναρίων Νήσων το πήρε απόφαση και ανάβει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του Αραούχο με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι σε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Η Αλ Ουάχντα θα δώσει 850.000 ευρώ ως ενοίκιο στη Λας Πάλμας, ενώ αν θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι, τότε θα πληρώσει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ που τοποθετήθηκε ως οψιόν αγοράς του. Πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης