Η Λιμόζ κάνει λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με Κρίστον - Δεν επιβεβαιώνει η Ένωση

Η Λιμόζ κάνει λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με Κρίστον - Δεν επιβεβαιώνει η Ένωση

Η Λιμόζ ανακοίνωσε πως ο Σεμάζ Κρίστον δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι με την Ορλεάν λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους όμως να τηρούν σιγή ιχθύος

Kirston
Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» Κρίστον-ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η Λιμόζ, ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ορλεάν εξαιτίας των διαπραγματεύσεων που υπάρχουν με την Ένωση για την παραχώρησή του.

Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» πάντως διαψεύδουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι. Μάλιστα, τονίζουν ότι ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Σαντ-Ρος.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος παίκτης έχει buy-out ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων με τη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λιμόζ: «Ο πρώην παίκτης του NBA, Σεμάζ Κρίστον, που απασχόλησε πολύ τον τελευταίο καιρό, για μεταγραφικούς λόγους, θέλει να φύγει από τη Λιμόζ και να μεταβεί στην Ελλάδα, για να γίνει μέλος της ΑΕΚ, που παίζει στο BasketballChampionsLeague. Εφ' όσον προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Σεμάζ θα μπορεί να φύγει από τη Λιμόζ μέσα στις επόμενες ώρες».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης