Πρόεδρος ΕΠΟ: «Στην Ελλάδα και με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου»

Πρόεδρος ΕΠΟ: «Στην Ελλάδα και με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου»

Έβγαλε είδηση ο Βαγγέλης Γραμμάνος μετά το τέλος της σύσκεψης στο Υφυπουργείο Αθλητισμού που είχε ως θέμα της Λέσχες Φιλάθλων, καθώς δεσμεύτηκε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους παρουσία φιλάθλων

5004260
Δύο ώρες περίπου διήρκησε η διευρυμένη σύσκεψη (παρουσία εκπροσώπων Υφυπουργείου Αθλητισμού, Προστασίας του Πολίτη, ΕΠΟ, Super League, Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας) που είχε ως βασικό θέμα τις Λέσχες Φιλάθλων, ωστόσο η είδηση που βγήκε αφορά τον φετινό τελικό Κυπέλλου.

Στο θέμα των Λεσχών τόσο η Πολιτεία όσο και η οι ποδοσφαιρικές αρχές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία των συζητήσεων, χωρίς όπως ανέφερε ο κ. Λυσσάνδρου (πρόεδρος της Super League 1) να υπάρχει πλήρη συμφωνία.

Αυτό που τονίστηκε είναι η ανάγκη εκσυγχρονισμού του πλαισίου που θα διέπει τις Λέσχες, κάτι που επανέλαβε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν είναι εφικτός στόχος και για την ΕΠΟ και για την Πολιτεία, από τη στιγμή που έχουμε μόνο ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ στους «8» του θεσμού, να δούμε τελικό κυπέλλου με κόσμο, απάντησε: .

«Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο, είναι ρητή δήλωση. Δεσμεύομαι ότι θα γίνει με κόσμο στην Ελλάδα»».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης