Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-Καλαμάτα 4-1: Χαμόγελα για τους νέους, χαμός για τον Φορτούνη

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-Καλαμάτα 4-1: Χαμόγελα για τους νέους, χαμός για τον Φορτούνη

Οι... ρεζέρβες του Ολυμπιακού άρπαξαν την ευκαιρία και παρουσίασαν ωραία εικόνα στο εύκολο 4-1 επί της Καλαμάτας που σφράγισε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου- «Κερασάκι» στην βραδιά η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη, που αποθεώθηκε - Από 2 γκολ Λοβέρα και Γκερέρο

5005970
Ο Ολυμπιακός δεν επρόκειτο να συναντήσει πρόβλημα με την Καλαμάτα και έτσι έγινε. Συνεπώς και ορθώς τα πλέον ευχάριστα ήταν η επάνοδος του Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του τον Ιούλιο αλλά και η επιστροφή του Γκιγιέρμε. Ο Έλληνας άσος και αρχηγός του Ολυμπιακού αποθεώθηκε και στο ζέσταμά του και φυσικά και στην αλλαγή του. Δύο τα γκολ του Γκερέρο που είχε να σκοράρει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο και πολύ καλοί οι Αλέν - Λοβέρα, με τον Αργεντίνο να έχει επίσης 2 γκολ και το τελικό σκορ να είναι 4-1.

Ολυμπιακός - Καλαμάτα  4- 1 |  Ηighlights  Φάση των 16   2ος αγώνας |   {15. 01. 2020}


ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΜΕΡΙΑ
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τέρμα τον Αλέν, με στόπερ Σισέ - Μάρκοβιτς, άκρα άμυνας Ομάρ - Κούτρη, εξάρι τον Μεριά, κοντά του στον άξονα τον Ξενιτίδη, άκρα με Λάζαρο - Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα πίσω από τον Γκερέρο.

Οι 11 της Καλαμάτας από την άλλη σε σχηματισμό 4-3-3 με Πετσίτη - Ιντρίσι - Μπουσμπίμπα μπροστά ήταν οι: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεβ, Μπουσμπίμπα, Καντούτσης, Πετσίτης και Τριανταφυλλάκης.

Κλείσιμο
Ο ΛΟΒΕΡΑ ΤΟ... ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ 1-0, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ... ΡΟΔΙ Ο ΓΚΕΡΕΡΟ ΣΤΟ 2-0
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Λοβέρα άνοιξε το σκορ. Έκλεψε την μπάλα πάνω σε προσπάθεια του Νασέρ για ντρίμπλα και με πολύ ωραία κίνηση και ανάλογο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 17ο λεπτό ο Ολυμπιακός έβαλε και 2ο γκολ. Ο Γκερέρο για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο βρήκε δίχτυα σε εγχώριες διοργανώσεις. Πρώτη πάσα ο Λάζαρος, 2η και ασίστ ο Κούτρης και ωραίο τελείωμα ρίχνοντας προς τα κάτω το σώμα του από το ύψος του πέναλτι ο Ισπανός.

Η Καλαμάτα δεν το άφησε το ματς και είχε σουτ και φάσεις, όμως ο Αλέν ήταν ξανά εξαιρετικός και με καλές επεμβάσεις. Μετά το 30ό λεπτό ο Νασέρ έκανε χέρι στην περιοχή της Καλαμάτας που δεν δόθηκε ενώ προς το τέλος του α' μέρους έγινε ένα επικίνδυνο και πολύ δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Ραντζέλοβιτς, που ευτυχώς σηκώθηκε κανονικά μετά και την βοήθεια του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ, Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΛΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

5006174

Στο 2ο μέρος και εν μέσω αλλαγών και των δύο προπονητών μπήκαν και άλλα γκολ. Στο 51ο λεπτό ο Γκερέρο έβαλε γκολ με σουτάρα, το 2ο του στο ματς μετά από πάσα - γύρισμα του Λάζαρου. Στο 52' ο Φορτούνης μπήκε στο ματς και έπαιξε με την φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Ιούλιο σε φιλικό, που είχδε χτυπήσει σοβαρά. Ήταν ομολογουμένως μία μεγάλη στιγμή και μία κορυφαία επιστροφή με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του και να τον αποθεώνει. Στην συνέχεια μπήκε και ο Γκιγιέρμε.

Στο 64' ο Φορτούνης είχε ένα καλό σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 66' η Καλαμάτα έκανε το 3-1 από ωραία κίνηση και σουτ του Ιντρίσι που απέφυγε τον Σισέ. Στο 69' ο Λοβέρα με νέα σουτάρα έκανε το 4-1. Μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρξαν φάσεις και από τις 2 ομάδες, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν εύκολα, καθαρά και δίκαια στον θεσμό. Κορυφαίος ήταν ο Λοβέρα, δύο τέρματα είχε ο Ισπανός Γκερέρο που επίσης είχε θετικό πρόσημο ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αλέν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Γκερέρο, Ομάρ, Μάρκοβιτς (58' Γκιγιέρμε), Μεριά, Λοβέρα, Κούτρης, Ξενιτίδης, Παπέ Σισέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (67' Λιάτσος) και Ραντζέλοβιτς (52' λ.τρ. Φορτούνης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεβ (65' Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα (63' Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης και Τριανταφυλλάκης.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης