Πόλο: Το καθιερωμένο ραντεβού Ολυμπιακού-Εθνικού ανήμερα των Θεοφανείων

Πόλο: Το καθιερωμένο ραντεβού Ολυμπιακού-Εθνικού ανήμερα των Θεοφανείων

Για μια ακόμη χρονιά οι παλαίμαχοι άσοι των ομάδων πόλο του Ολυμπιακού και του Εθνικού βρέθηκαν ανήμερα των Θεοφανείων στην πισίνα για να θυμηθούν τα παλιά...

Pollo
Οι παλαίμαχοι πολίστες του Εθνικού και του Ολυμπιακού ήταν συνεπείς στην ετήσια φιλική αναμέτρηση που δίνουν κάθε χρόνο ανήμερα Θεοφανείων.

Ο διοργανωτής της αναμέτρησης, αθλητικός διευθυντής του ΟΠΑΝ, Κούλης Δουρέκας σήμανε την έναρξη στο κολυμβητήριο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος».

Pollo2


Η παράδοση που θέλει το ματς να ολοκληρώνεται δίχως νικητή διατηρήθηκε κι εφέτος. Τελικό σκορ ήταν 11-11.

Εθνικός ΟΦΠΦ: Στραβαχιλλέας Μπ., Καραμπέτσος, Ζουμπουλίδης, Κρητικό, Κουτούβαλης, Κριτσούλης, Κλεωνάκος, Μαθιόπουλος, Αναγνώστου, Γεροντής, Αρμενάκης Νίκος, Ξυλούρης Γ., Ξυλούρης Ν., Καβαλάρης.

Pollo3
Pollo5
Κλείσιμο


Ολυμπιακός ΣΦΠ: Ψαρρός, Βικέλης, Μιχαηλίδης, Λούδης, Κατσούλης Γ. Κάβουρας, Κατσούλης Θ., Βλοντάκης, Λαδάς Γ. Πουλιόπουλος.

Στα επίσημα είδαμε την πρόεδρο του Εθνικού ΟΦΠΦ, Δώρα Ιωαννίδου, τον επικεφαλής έφοροτης Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Μάνο Ζαχαρίου, τον πρόεδρο του Υδραϊκού και παλαίμαχο πολίστα του Εθνικού, Θόδωρο Μουστακαρία, τον προπονητή του Υδραϊκού και παλαίμαχο του Ολυμπιακού, Δημήτρη Κραβαρίτη, τον Γιάννη Γαρύφαλλο και τον Σταύρο Ελληνιάδη.

Pollo4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης