Στην προπόνηση της Κυριακής ο Κεστούτις Κεμζούρα ζήτησε από τον Ουέιντ Μπόλντγουιν να παίζει πιο δυνατά στην άμυνα.
Ο Αμερικανός άκουσε την οδηγία του προπονητή του υπερβάλλοντας σε ορισμένες φάσεις.
Μία τέτοια περίπτωση εκνεύρισε τον Ουίλ Τσέρι ο οποίος αντέδρασε πάρα πολύ άσχημα.
Ο Λιθουανός τεχνικός έδιωξε και τους δύο παίκτες.
Η διοίκηση αποφάσισε ήδη τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ουίλ Τσέρι τον όποιο έκρινε υπεύθυνο του επεισοδίου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα περάσει «αναίμακτα» και για τον Μπόλντγουιν.
Στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου εξετάζουν κι άλλες αλλαγές στο ρόστερ. Πηγή:www.gazzetta.gr
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη